succesvol-ondernemen-klein

Titel Succesvol ondernemen met de kracht van kleur
Ondertitel Ontdek hoe je de invloed van kleur kunt gebruiken voor zakelijk en persoonlijk succes
Auteur Jacqueline van Tol
Prijs Ä 24,95

Samenvatting

Als ondernemer of leidinggevende wil je succesvol zijn. Vooral in economisch mindere tijden zoek je een manier om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Je onderscheiden van andere bedrijven is essentiŽler dan ooit. Een heldere boodschap die in de bedrijfscultuur van je onderneming doorklinkt en in alle facetten zichtbaar en voelbaar is, maakt je bedrijf herkenbaar en verhoogt de kans op een positief beeld bij de doelgroepen.

Ben je je bewust van de relatie tussen de kleurkeuzes die je maakt voor interieur, huisstijl en kleding en het succes van je onderneming?
Waarom ben je in de ene ruimte actief en voel je je ergens anders lusteloos?
Waarom ervaar je het ene bedrijf als betrouwbaar en neem je het andere niet serieus?
Waarom straalt de ene persoon zelfvertrouwen uit en komt de andere onzeker over?

Dit boek leert je hoe je kleur kunt inzetten voor een heldere boodschap, gezond werk-klimaat, gemotiveerde medewerkers en persoonlijke ondersteuning in zakelijke situaties. Aan de hand van voorbeelden van grote en kleine bedrijven en een eenvoudig stappenplan kun je met minimale inspanning maximale resultaten behalen.Succesvol ondernemen is mogelijk, met de kracht van kleur!


De auteur

Kleurspecialist Jacqueline van Tol maakt bedrijven bewust van het belang en de invloed van kleur. Voordat zij zich in kleur spe cialiseerde en haar bedrijf Colour Harmony oprichtte, vervulde zij verschillende commerciŽle en creatieve functies in reclame, public relations, binnenhuis-architectuur en graˇ sche vormgeving. Met dit boek biedt zij de lezer de mogelijkheid om door middel van kleur het realiseren van zakelijke en persoonlijke doelen eenvoudiger te maken en het werkplezier te verhogen.