Printing on demand

Om allereerst een misverstand uit de wereld te helpen: Printing On Demand is geen drukwerk, het is een heel andere manier van denken! Door dat je de 3xRRR niet hebt (ruimte, rente, risico) valt er in de vaste kosten een hoop weg. Je hebt alleen variabele kosten! En dat is dat het boek pas geproduceerd wordt als het VERKOCHT is dan wel door u als klant afgeroepen wordt. Printing On Demand geschiedt per stuk, en niet zoals bij drukken vanaf 500 stuks of meer. Als het kwalitatief maar een mooi boek is. als alle afwerkmogelijkheden worden gebruikt bij het binden van een boek, en dat gebeurt bij Uitgeverz.nl, dan ziet het boek er hetzelfde uit als een gedrukt boek.

Ten slotte, en niet onbelangrijk: met Printing On Demand hebt u de mogelijkheid ELK individueel boek, te laten personaliseren op het omslag of in het binnenwerk.

In de regel (er zijn altijd uitzonderingen) is Printing On Demand tot 500 stuks het interessantst, daarboven zullen wij u veelal (tenzij u wilt personaliseren) voor drukwerk gaan offreren en adviseren.